Esküvők

Kedves Ifjú Pár!

 

Életetek egyik legszebb napjához érkeztetek. Ennek alkalmából szívből gratulálok és szeretettel ajánlom figyelmetekbe esküvői Dj szolgáltatásom.

Az utóbbi időben egyre nagyobb divat, hogy zenekar helyett DJ-t hívnak a lagziba. Rengeteg érv sorakozik fel a dolog mellett. A teljesség igénye nélkül csak néhány példa:

  • Egy lemezlovasnak szélesebb a választéka, több stílusban mozog, szélesebb a repertoárja.
  • A zenék eredeti, stúdió minőségben szólalnak meg.
  • A DJ-k legtöbbször kedvezőbb áron elérhetőek, mint egy több fős zenekar (ami nem elhanyagolható érv).
  • A DJ szinte szünetmentes (Egy zenekar 30-40 percenkét szünetet tart).

Az élőzene feelingjét természetesen én sem tudom helyettesíteni és nem is szeretném. Persze ez nem zárja ki, hogy mulatós vagy magyar tánczene ne szerepelne a repertoáromban, sőt….én szívesen játszok mulatóst egy lagziban, hisz az igazi magyar lagzi feelinget mégiscsak a mulatós zene adja vissza. Persze ez mindig ízlés kérdése. Szóval azokat a zeneszámokat melyeket egy zenekar is játszana, le tudom játszani, méghozzá úgy, ahogy azt az eredeti előadó teszi. Viszont aki a mulatóson és a közismert hagyományos magyar tánczenéken túl egyéb stílusokat is szeretne hallani, annak mindenképp egy DJ-re van szüksége, mert egy zenekar ezt már nem tudja megadni. Biztosíthatlak, hogy olyan zenékkel fogok szolgálni, ami az ifjú pár és a násznép igényeit kielégíti, illetve az est hangulatához illik, amit egy személyes találkozó keretein belül egyeztetni is tudunk!


Maximálisan igazodom a megrendelő igényekhez, hisz a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát és a buli felejthetetlen maradjon. Évekkel később, amikor majd a fotókat nézegetitek, nem arra fogtok emlékezni, hogy mennyire volt elsózva vagy nem elsózva a húsleves, hanem arra, hogy mekkora buli volt életetek legfontosabb napján, és a vendégeitek is erre fognak emlékezni. Ezért azt gondolom, hogy a Dj nagyon fontos része a lagzinak.

A szolgáltatásom díjazásáról az “Árlista” menüpont alatt részletes tájékoztatást kaphattok, de ha egyedi igényeitek merülnének fől amire itt nem kaptok választ, akkor kérjetek kötelezettségektől mentes egyedi ajánlatot.

A foglalás a szerződés megkötésével és a foglaló megfizetésével válik hivatalossá.

Várom megtisztelő érdeklődéseteket,

 

Üdvözlettel,
Dj Tóth Sándor