Árlista

Először is néhány infó, mielőtt véleményt alkotnál.

Sokan nem értik, hogy miért annyi az annyi, hisz úgy gondolják, hogy a Dj csak bekapcsolja a lejátszót és már szól is a zene. Hát mi kerül ebben olyan sokba? Ez megmosolyogtató, de azért ez nem teljesen így van. Gondolj bele, ha egy szerelő jön hozzád és két perc alatt kicserél egy filléres alkatrészt, ott sem csak filléreket fogsz fizetni. Azt a tudást kell megfizetni, amiért 2 perc alatt megtalálta a hibát és szakszerűen végezte a javítást.

A Dj. is valahol egy szakma. Bár igaz, ma már egy laptoppal és egy olcsó kontrollerrel, bárki Dj-nek mondhatja magát. viszont attól, hogy azt mondja, még nem biztos, hogy valóban az is. A Dj nem attól Dj, hogy össze tud illeszteni két számot, ráadásul ehez már a “Sync” gombbal a technikai háttér is adott, tehát nem nagy dolog. A Dj attól Dj, hogy tudja, mikor mit és hogyan kell lejátszani. Rengeteget kell tanulni és gyakorolni mielőtt kilépünk a nagyközönség elé. Otthonosan kell mozogni a zenei stílusokban, ismerni kell a különböző zeneszámokat, tudni kell eggyé válni a közönséggel, ismerni kell a technikai háttér működését. Mit mivel és hogyan keverj össze, hogy az harmonikus legyen, és fokozni tudja a hangulatot. Zeneelméleti alapismeretektől kezdve elég sok mindenre van ehez szükség. Nézz utána, már első ránézésre sem olyan egyszerű ez. Ezek gyakorlása, megtanulása nagyon sok munkaidőt emészt fel. Egy jó Dj tudja, hogy egy egész estés bulinál a közönséget hullámoztatni kell. Néha szándékosan kell letörnie a hangulatot, majd újra lendületbe hozni. Különben 2 óra után kidől mindenki és hazamennek. Szóval nem biztos, hogy elég annyi, hogy csak bekapcsolod a lemezjátszót. Persze egy lejátszót bárki be tud kapcsolni és ilyen embert mindig fogsz is találni, aki fillérekért elvállalja ezt. De amikor hónapokig vagy évekig készülsz valamire, életed egyik nagy napjára akkor a hangulatot (ami az egyik legfontosabb egy esküvőn, egy bulin, hisz mindenki erre fog emlékezni), akkor azt rábízod “valakire” és nem egy szakemberre??

Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy egy komplett hang és fénytechnikai háttér milliós nagyságrendű befektetést igényel. Jogdíjakat kell fizetni, hogy jogtiszta maradjon és ne a lagzi vagy a buli közepén kobozzanak el tőlünk mindent (az általam használt szoftverek és zeneszámok mind jogtiszták, MAHASZ engedéllyel rendelkezem). Folyamatosan vásárolni kell a zenéket (igen, vásárolni és nem csak a youtube-ról letölteni), költeni kell a marketingre, honlap készítésre, jármű fenntartás a szállításra, a vállalkozás fenntartása, ha valami meghibásodik azt cserélni kell és még lehetne sorolni azokat ami a nagyközönség előtt rejtve marad, hisz ő csak bekapcsolja a lejátszót és szól a zene. 🙂 

Ezek ismeretében te mennyiért vállalnál el egy bulit? 50 ezerért?? Ha valaki ezt neked ennyiért elvállalja, akkor gondolkozz el azon, hogy ott bizony valami nincs rendben. Meg akarod ezt kockáztatni az életed nagy napján? Ha csak kibérelsz egy bulihoz egy komplett felszerelést (hang-fénytechnika, dj pult stb.), hát már azt sem úszod meg 100.000 Ft alatt, mire mindent összeadsz. A 2021-es évben átlagosan 150-200 ezer Ft közt mozgott az ár (itt még a dj-nek haszna nem nagyon van, pedig 12 órát fog nálad dolgozni és még több órát tölt azzal, hogy rákészüljön a bulidra). 2022-ben már a 250 ezret közelítette és 2023-ra akár meg is haladja ezt, és ezek az alsó határok. A felső határ természetesen mint mindig, a csillagos ég. Ha majd megnézed az áraim, akkor látni fogod, hogy az én ajánlatom egyre barátságosabb. Persze nem azért, mert bármi gond lenne velem, hanem csak egyszerűen azért, mert én ennyiből is ki tudom hozni. Egy fesztiválhoz kevés a felszerelésem, ahoz nagyobb befektetés kellene, és ha egy ilyen bulit szeretnél, akkor nem én vagyok az embered, de egy 100-150 fős bulihoz pont elegendő minden. Luxus dolgokat sem kínálok, mert az is egy más árkategória lenne. Csomag ajánlataim sincsenek. Azért mert egy vagy két fénytechnikával többet teszek be az autóba, azért én nem kérek el plusz pénzt, így nincsenek fokozatok. Egy csomagot kínálok neked, de ebben megkapsz minden olyan technikát, amivel én rendelkezem. Szóval ezek miatt nem kell emelnem az árakat, a technikai hátterem már adott. A minden napokra pedig van másik állásom is a diszkózás mellett, így nem kell aggódnom azon, hogy hogyan tudom az egyensúlyt megtartani. A marketingre és a promózásra költök kevesebbet, mert úgyse lenne több időm minden bulit elvállalni, és mivel nem vagyok ott mindenhol, ezért talán kevesebbet is hallottál eddig rólam, de hidd el, ez egyáltalán nincs hatással a szakmai felkészültségemre. Tisztességes, korrekt, alacsony ár, viszont minőségi szolgáltatás. Ezt tudom kínálni!!

Az árból sokan tabutémát csinálnak és nem írják ki azt. Én szeretek tiszta lapokkal játszani és nem variálom túl. Nálam nincs meglepetés, nincs apró betűs rész és nincsenek rejtett költségek. Nálam alapcsomag áráért megkapod azt amit másnál a prémium csomagban, vagyis mindent, amim van. Egy árért kapod a teljes technikai háttért (modern Dj pult, dinamikus, megfelelő erősségű hangtechnika és széles fény- és látványtechnikai eszköztár). Nem minden, de egy jó bulihoz pont elegendő. Ha extra igényeid lennének, akkor egy bizonyos pontig tudok segíteni, azon túl pedig úgyis egy magasabb árkategóriájú, szélesebb technikai hátterű kollégát fogsz választani.


A tiszteletdíjam tehát a következő:

1. Esküvői Dj szolgáltatás, 189.000 Ft

 Tartalma:

 • Hangtechnika (Pioneer Dj pult + 2 db nagy teljesítményű RCF hangfal + RCF mélynyomó)
 • Fény- és látványtechnika (LED Par lámpák, Optikás effekt fények, Robotlámpák, Stroboszkóp, Dj pult megvilágítás, füstgép (részletes eszköztár a “Felszerelés” menüpont alatt))
 • Vezeték nélküli mikrofon (vőfélynek, ceremóniamesternek)
 • Technikai eszközök telepítése és üzemeltetése, majd a buli végén a leszerelése és elpakolása
 • Szállítási díj Sopron és annak 25 km-es vonzáskörzetében díjmentes, (Az ország más területére plusz 95 Ft/km a Google Maps alapján oda-vissza).
 • A szolgáltatás időtartama alatti folyamatos, szünet nélküli zeneszolgáltatás az előre leegyeztetett zenei stílusban. Vagyis a vendégváráskor, és a vacsora ideje alatt is kellemes halk háttérzene szól, a buli ideje alatt pedig szünet nélküli bulizás.
 • A szolgáltatás időtartama 10 óra, plusz a be-és kiszerelés, vagyis összesen 12 óra. Hosszabbítás esetén minden megkezdett óra után +20.000 Ft kerül felszámolásra.
 • A rendezvény ideje alatt zenei kérések teljesíthetők, de természetesen mindent a megfelelő helyen és a megfelelő időben (pl. egy mulatós zenei blokk közepén nem lehet rock zenét játszani).  A zenei stílusok váltakozhatnak az est folyamán hangulattól függően, és ha az éppen aktuális stílusba beillik a kért dal, akkor azt szívesen lejátszom egyből, vagy a kérést eltolom oda, amikor már lejátszható
 • Kívánságlista vagy esetleg tiltólista leadható. (Az ifjú pár összeállíthat egy olyan listát amelyen a saját kedvenc dalai szerepelnek, esetleg a felkészülési időszakban összegyűjthetik a vendégeik kedvenc dalait és én ezeket beépítem a műsorba. Vagy épp ellenkezőleg, ha talán van olyan amit kifejezetten nem szeretnének hallani, akkor ezt figyelembe fogom venni).

Opcionálisan rendelhető szolgáltatás:

 • Esküvői ceremónia hangosítása 20.000 Ft, amely tartalmazza a technikai eszközök biztosítását és a technikusi munkát. 
  • – Mikrofon + állvány a szertartásvezetőnek,
  • – Dj pult és hangfal
  • – Az előre egyeztetett zenék bejátszása a ceremónia eseményeihez
 • Zenevágás nyitótánchoz, mix készítése 25.000 Ft
 • Előzetes helyszíni bejárási igény esetén 20.000 Ft + kiszállási díj (95 Ft/km) (Sopron és annak 25 Km-es körzetében ingyenes.)

 

2. Céges rendezvények, születésnapok, privát partyk: 20.000 Ft/óra

 • Hangtechnika (Pioneer Dj pult + 2 db nagy teljesítményű RCF hangfal + RCF mélynyomó)
 • Fény- és látványtechnika (LED Par lámpák, Optikás effekt fények, Robotlámpák, Stroboszkóp, Dj pult megvilágítás, füstgép (részletes eszköztár a “Felszerelés” menüpont alatt))
 • Vezeték nélküli mikrofon (konferansziénak, beszédek elmondásához)
 • Szállítási díj Sopron és közvetlen vonzáskörzetébe (25km) ingyenes, ezen túl 95 Ft/km.
 • Minimum 4 órányi megrendelés (vagyis ha 4 óra vagy annál rövidebb időre van szükség Dj-re, akkor is 4 óra kerül felszámolásra).
 • A szolgáltatás időtartama alatti folyamatos, szünet nélküli zeneszolgáltatás az előre leegyeztetett zenei stílusban.

 

3. Clubbok, Diszkók, szórakozóhelyek, technikai felszerelés nélkül:

 • 30.000 Ft  az alap + 20.000 Ft/óra
 • Útiköltség 95 Ft/Km (a Google Maps alapján oda-vissza)

 


Amit nem tartalmaznak az árak:

 • Nagyon szívesen megyek az ország egész területére. Viszont ugye te sem várod el tőlem, hogy ha 100 km-nél messzebbre hívsz, akkor 10-12 óra vagy akár ennél több óra munka és éjszakázás után, még beüljek az autóba és haza vezessek, vagy nyáron a 40 fokban a technika telepítése után egész este piszkosan és izzadtan álljak a Dj pultban? Ezért szeretném, ha 100 km-en túli meghívás esetén a tiszteletdíjon felül biztosítanál számomra egy szobát, ahol beszerelés után rendbe szedhetem magam, hogy tisztán, higiénikusan állhassak a rendelkezésetekre egész este, illetve a buli után néhány órát pihenhetek, mielőtt autóba ülök. Én vagyok az egyetlen olyan szolgáltató aki a legelejétől a legvégéig veled van és míg a fotós, CM vagy dekoros már régen az otthonában az igazak álmát alussza, addig én még zenélek a legutolsó vendégnek is (majd a legvégén pedig még összepakolom a felszerelést is). Azt gondolom, hogy ez alapvető emberi dolog.

 

Természetesen mindent szerződésbe foglalunk, amikor megtörténik a foglalás. Ekkor 30.000 Ft foglalót kérek, amivel elkötelezem magam a bulidra/esküvődre. Ez a foglaló pedig bele fog majd számítani a végösszegbe. Ha a rendezvényt a megadott dátumhoz 1 hónapon belül lemondod, akkor 50% kötbért, ha 1 héten belül, akkor 100% kötbért kérek.

Egyedi igények esetén, kérj ingyenes egyéni árajánlatot.