Magamról


Szeretettel köszöntelek honlapomon!!

Tóth Sándor vagyok, (Dj S.Tóth vagy néhányan Dj Faternak is hívnak). A Dj Fater talán szokatlan, de ez abból adódik, hogy a fiam is a diszkózással foglalkozik, és amikor együtt zenéltünk, akkor csak Rico és a Faterként emlegettek, így rajtam maradt ez a név is.

A 80’as évek végén kezdtem diszkózással foglalkozni, számos bulit tartottam annak idején, majd rezidens voltam több klubban is. 1991-ben hivatalosan vizsgát is tettem, mint lemezlovas (akkoriban még volt erre lehetőség és elvárt is volt). Így elmondhatom, hogy azon lemezlovasok közzé tartozom, akik OSZK Dj szakképesítéssel rendelkeznek. A 2000-es években volt pár év kihagyásom egyéb okok miatt, de néhány éve újra aktív vagyok.

Zenei repertoárom széleskörű. A 60-as, 70-es, 80-as és a 90-es évek ismert és kevésbé ismert slágereitől, vagyis a retró világától a napjaink zenéjéig bezárólag mindennel szolgálhatok. Legyen az pop, rock, latin, rock&roll , disco, vagy napjaink house, techno vagy minimal zenéje. Jelenleg kb. 32500 zeneszámot tárolok és ez persze napról napra bővül. Maximalistának tartom magam, számomra mindig fontos, hogy a vendég jól érezze magát ott ahol én zenélek. Nálam lehet számot kérni, nem ragaszkodom mereven az elképzelésemhez, sőt örülök a kéréseknek, hisz akkor biztos, hogy azt hallod, amit szeretnél. A zenei kívánságokat beépítem a műsorba. Legyen szó lagziról, céges buliról vagy bármilyen Partyról, megbeszélés alapján bármit tudok játszani. Igény esetén ceremóniahangosítással és háttérzenékkel is szolgálhatok (ha egyazon helyszínen van, ahol a Party, akkor külön díjat ezért nem számítok fel).

A mai csúcskategóriás technikát használom mind hang-és fénytechnikában is. Ebben is mindig a legjobbra törekszem. Technikai háttérről itt.

Tagja vagyok a Dj Szövetségnek, MAHASZ engedéllyel rendelkezem.