Magamról

Tóth Sándor vagyok, vagy röviden Dj. Tóth

A 80’as évek végén kezdtem diszkózással foglalkozni. Általában mint legtöbbünknél, az iskolai rendezvények lebonyolításával kezdődött, majd jöttek az önálló esti zenélések klubokban, diszkókban, különböző szórakozóhelyeken. Számos bulit tartottam annak idején, majd rezidens voltam több klubban is. 1991-ben hivatalosan is vizsgát tettem, mint lemezlovas (akkoriban még volt erre lehetőség és elvárt is volt). Így elmondhatom, hogy azon lemezlovasok közzé tartozom, akik OSZK Dj szakképesítéssel rendelkeznek. 1998-ban más irányba kanyarodott az életem, hisz Debrecenből Sopronba költöztem, így volt pár év, amikor ez a tevékenység kissé háttérbe szorult.


Persze csak az aktív fellépések maradtak el, de a háttérben ugyanúgy követtem az aktuális trendeket. 2000-es évek vége felé viszont, ahogy a fiam is az iskolai rendezvények korába lépet, a sors megismételte önmagát. Természetesen a segítségére siettem (ami persze nem esett nehezemre), és már újra a Dj pult mögött, majd picit később már újra egy klub rezidenciáján találtam magam, immár a fiammal karöltve. Ekkor vált világossá számomra, hogy ez hozzám tartozik, hisz szeretem a zenét, szeretek másoknak zenélni, és valójában mindig is hiányzott a kieső években a közönség. Legyen az bármilyen rendezvény, egy diszkó, egy club vagy szórakozóhely, egy fesztivál, egy céges buli, születés-vagy névnap, zárt körű vagy nyilvános, rám számíthatnak. Na és persze életünk egyik nagy napján, a házasságkötésnél, hisz egy fergeteges lagzi, egy nagy mulatás, egész életünkre emlékezetes marad.


Zenei repertoárom széles körű. A 70-80-90-es évek, és persze a 2000-es évek, ismert és kevésbé ismert slágeréitől, vagyis a retró világától a napjaink zenéjéig bezárólag mindennel szolgálhatok. Legyen az pop, rock, latin, rock&roll , disco, vagy napjaink house, techno vagy minimál zenéje. Természetesen a mulatósok, az igazi lagzis csárdások vagy cigányzenék is ott vannak a kínálatban. Több tízezer zeneszámot tárolok és ez persze napról napra bővül. Maximalistának tartom magam, számomra mindig fontos, hogy a vendég jól érezze magát ott ahol én zenélek. Nálam lehet számot kérni, nem ragaszkodom mereven az elképzeléseimhez, sőt örülök a kéréseknek, hisz akkor biztos, hogy azt hallod, amit szeretnél. A zenei kívánságokat beépítem a műsorba, persze azért arra figyelek, hogy a kérésed illik-e az est tematikájához. Legyen szó lagziról, céges buliról vagy bármilyen Partyról, megbeszélés alapján bármit tudok játszani. Igény esetén ceremóniahangosítást vagy háttérzenei szolgáltatást is nyújtok (ha egyazon helyszínen van, ahol a Party, akkor külön díjat ezért nem számítok fel).

A mai csúcskategóriás technikát használom mind hang-és fénytechnikában is. Ebben is mindig a legjobbra törekszem. Technikai háttérről itt.

Tagja vagyok a Dj Szövetségnek, MAHASZ engedéllyel rendelkezem.