Esküvői DJ


Kedves Ifjú Pár!!

Életetek egyik legszebb napjához érkeztetek. Ennek alkalmából szívből gratulálok és szeretettel ajánlom figyelmetekbe esküvői Dj szolgáltatásom.

Az utóbbi időben egyre nagyobb divat, hogy zenekar helyett DJ-t hívnak a lagziba. Rengeteg érv sorakozik fel a dolog mellett. A teljesség igénye nélkül csak néhány példa:

  • Egy lemezlovasnak szélesebb a választéka, több stílusban mozog, szélesebb a repertoárja.
  • A zenék eredeti, stúdió minőségben szólalnak meg.
  • A DJ-k legtöbbször kedvezőbb áron elérhetőek, mint egy több fős zenekar (ami nem elhanyagolható érv).
  • A DJ szinte szünetmentes (Egy zenekar 30-40 percenkét szünetet tart).

Az élőzenét természetesen nem tudom és nem is szeretném helyettesíteni, de aki a mulatóson és a közismert hagyományos magyar tánczenéken túl egyéb stílusokat is szeretne hallani, annak egy DJ-re van szüksége. Persze ez nem zárja ki, hogy mulatós vagy magyar tánczene ne szerepelne a repertoárban.

Maximálisan igazodom a megrendelő igényekhez, hisz a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát és a buli felejthetetlen maradjon. Évekkel később, amikor majd a fotókat nézegetitek, nem arra fogtok emlékezni, hogy mennyire volt elsózva vagy nem elsózva a húsleves, hanem arra, hogy mekkora buli volt életetek legfontosabb napján, és a vendégeitek is erre fognak emlékezni. Ezért azt gondolom, hogy a Dj nagyon fontos része a lagzinak.

A szolgáltatásom díjazása fix részekből tevődnek össze, de mivel minden lagzi más, így pontos összeget csak akkor tudok mondani, ha tudom, hogy milyen igények vannak velem kapcsolatban, hova kell utaznom, stb. Kérdd nyugodtan a kötelezettségektől mentes árajánlatom! A foglalás, a szerződés megkötésével és a foglaló megfizetésével válik hivatalossá.

Várom megtisztelő érdeklődéseteket,
Üdvözlettel: Dj Tóth Sándor