Árlista

Először is néhány infó, mielőtt véleményt alkotnál.

Sokan nem értik, hogy miért annyi az annyi, hisz úgy gondolják, hogy a Dj csak bekapcsolja a lejátszót és szól a zene magától. Ez megmosolyogtató, de azért ez nem teljesen így van. Gondolj bele, ha egy szerelő jön hozzád és két perc alatt kicserél egy filléres alkatrészt, ott sem csak filléreket fogsz fizetni. Azt a tudást kell megfizetni, amiért 2 perc alatt megtalálta a hibát és szakszerűen végezte a javítást. A Dj. is valahol egy szakma. Bár igaz, ma már egy laptoppal és egy olcsó kontrollerrel, bárki Dj-nek mondhatja magát, de ez nem így van. A Dj nem attól Dj, hogy össze tud illeszteni két számot, ráadásul ehez már a “Sync” gombbal a technikai háttér is adott, tehát nem nagy dolog. A Dj attól Dj, hogy tudja, mikor mit és hogyan kell lejátszani. Rengeteget kell tanulni és gyakorolni mielőtt kilépünk a nagyközönség elé. Otthonosan kell mozogni a zenei stílusokban, ismerni kell a különböző zeneszámokat, tudni kell eggyé válni a közönséggel, ismerni kell a technikai háttér működését. Mit mivel és hogyan keverj össze, hogy az harmonikus legyen és a hangulat is megmaradjon. Ehhez zeneelméleti alapismeretekre is szükség van. Nézz utána, első ránézésre nem is olyan egyszerű ez. Ezek gyakorlása, megtanulása nagyon sok munkaidőt emészt fel. Egy jó Dj tudja, hogy egy egész estés bulinál a közönséget hullámoztatni kell. Néha szándékosan kell letörnie a hangulatot, majd újra lendületbe hozni. Különben 2 óra után kidől mindenki és hazamennek. Szóval nem biztos, hogy elég annyi, hogy csak bekapcsolod a lemezjátszót. Persze egy lejátszót bárki be tud kapcsolni és ilyen embert mindig fogsz találni, aki fillérekért elvállalja ezt. De amikor hónapokig vagy évekig készülsz valamire, életed egyik nagy napjára akkor a hangulatot (ami az egyik legfontosabb akár egy esküvőn, akár bármilyen bulin, hisz mindenki erre fog emlékezni), akkor azt rábízod “valakire” és nem egy szakemberre??

Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy egy komplett hang és fénytechnikai háttér milliós nagyságrendű befektetést igényel. Jogdíjakat kell fizetni, hogy jogtiszta maradjon és ne a lagzi vagy a buli közepén kobozzanak el tőlünk mindent (az általam használt szoftverek és zeneszámok mind jogtiszták, MAHASZ engedéllyel rendelkezem). Folyamatosan vásárolni kell a zenéket, költeni kell a marketingre, honlap készítés, jármű fenntartás a szállításra, a vállalkozás fenntartása, ha valami meghibásodik azt cserélni kell és még lehetne sorolni azokat ami a nagyközönség előtt rejtve marad, hisz ő csak bekapcsolja a lejátszót és szól a zene. 🙂 

Ezek ismeretében te mennyiért vállalnál el egy bulit? 50 ezerért?? Ha valaki ezt neked ennyiért elvállalja, akkor gondolkozz el azon, hogy ott bizony valami nincs rendben. Meg akarod ezt kockáztatni az életed nagy napján? A 2021-es évben átlagosan 150-250 ezer Ft közt mozogtak az árak. Ha majd megnézed az áraim, akkor látni fogod, hogy az alsó határt súrolom még így is. Persze nem azért, mert bármi gond lenne velem, hanem csak egyszerűen azért, mert én ennyiből is ki tudom hozni. Van másik állásom is a diszkózás mellett, így nem kell aggódnom azon, hogy hogyan tudom az egyensúlyt megtartani és arra sem szorulok, hogy bárkit lehúzzak. Tisztességes, korrekt és alacsony ár, viszont minőségi szolgáltatás. Ezt tudom kínálni!!

Az árból sokan tabutémát csinálnak és nem írják ki azt, így csak találgatni lehet, hogy mennyibe kerülhet. Én szeretek tiszta lapokkal játszani és nem variálom túl. Nálam nincs meglepetés, nincs apró betűs rész és nincsenek rejtett költségek. Sokan csomagokat kínálnak és plusz díjakat számolnak fel, ha egy-két fényeffekttel többet használnak. Én ezt sem teszem. Nálam alapcsomag áráért megkapod azt amit másnál a prémium csomagban, vagyis mindent. Egy árért kapod a teljes technikai háttért (modern Dj pult, dinamikus, megfelelő erősségű hangtechnika és széles fény- és látványtechnikai eszköztár).


A tiszteletdíjam tehát a következő:

1. Esküvői Dj szolgáltatás, 189.000 Ft

 Tartalma:

 • Hangtechnika (Pioneer Dj pult + 2 db nagy teljesítményű RCF hangfal + RCF mélynyomó)
 • Fény- és látványtechnika (LED Par lámpák, Optikás effekt fények, Robotlámpák, Stroboszkóp, Dj pult megvilágítás, füstgép (részletes eszköztár a “Felszerelés” menüpont alatt))
 • Vezeték nélküli mikrofon (vőfélynek, ceremóniamesternek)
 • Technikai eszközök telepítése és üzemeltetése, majd a buli végén a leszerelése és elpakolása
 • Szállítási díj Sopron és annak 50 km-es vonzáskörzetében (Az ország más területére a szállítási költség 85 Ft/km).
 • A szolgáltatás időtartama alatti folyamatos, szünet nélküli zeneszolgáltatás az előre leegyeztetett zenei stílusban. Vagyis a vendégváráskor, és a vacsora ideje alatt is kellemes halk háttérzene szól, a buli ideje alatt pedig szünet nélküli bulizás.
 • A szolgáltatás időtartama 10 óra. Hosszabbítás esetén minden megkezdett óra után +20.000 Ft kerül felszámolásra.
 • A rendezvény ideje alatt zenei kérések teljesíthetők, de természetesen mindent a megfelelő helyen és a megfelelő időben (pl. egy mulatós zenei blokk közepén nem lehet rock zenét játszani).  A zenei stílusok váltakozhatnak az est folyamán hangulattól függően, és ha az éppen aktuális stílusba beillik a kért dal, akkor azt szívesen lejátszom egyből, vagy a kérést eltolom oda, amikor már lejátszható
 • Kívánságlista vagy esetleg tiltólista leadható. (Az ifjú pár összeállíthat egy olyan listát amelyen a saját kedvenc dalai szerepelnek, esetleg a felkészülési időszakban összegyűjthetik a vendégeik kedvenc dalait és én ezeket beépítem a műsorba. Vagy épp ellenkezőleg, ha talán van olyan amit kifejezetten nem szeretnének hallani, akkor ezt figyelembe fogom venni).

Opcionálisan rendelhető szolgáltatás:

 • Esküvői ceremónia hangosítása 20.000 Ft, amely tartalmazza a technikai eszközök biztosítását és a technikusi munkát. 
  • – Mikrofon + állvány a szertartásvezetőnek,
  • – Dj pult és hangfal
  • – Az előre egyeztetett zenék bejátszása a ceremónia eseményeihez
 • Zenevágás nyitótánchoz, mix készítése 15.000 Ft
 • Előzetes helyszíni bejárási igény esetén 15.000 Ft kiszállási díj Sopron és annak 50 Km-es vonzáskörzetében, utána 85 Ft/km.

 

2. Céges rendezvények, születésnapok, privát partyk: 20.000 Ft/óra

 • Hangtechnika (Pioneer Dj pult + 2 db nagy teljesítményű RCF hangfal + RCF mélynyomó)
 • Fény- és látványtechnika (LED Par lámpák, Optikás effekt fények, Robotlámpák, Stroboszkóp, Dj pult megvilágítás, füstgép (részletes eszköztár a “Felszerelés” menüpont alatt))
 • Vezeték nélküli mikrofon (konferansziénak, beszédek elmondásához)
 • Szállítási díj Sopron  és közvetlen vonzáskörzetbe, ezen kívülre 85 Ft/km.
 • Minimum 4 órányi megrendelés (vagyis ha 4 óra vagy annál rövidebb időre van szükség Dj-re, akkor is 4 óra, plusz 1 óra az eszközök telepítésére és elbontására kerül felszámolásra).
 • A szolgáltatás időtartama alatti folyamatos, szünet nélküli zeneszolgáltatás az előre leegyeztetett zenei stílusban.

 

3. Clubbok, Diszkók, szórakozóhelyek, technikai felszerelés nélkül:

 • 30.000 Ft alap + 20.000 Ft/óra
 • Útiköltség 85 Ft/km

 


Amit nem tartalmaznak az árak:

 • Nagyon szívesen megyek az ország egész területére. Viszont ugye te sem várod el tőlem, hogy ha 100 km-nél messzebbre hívsz, akkor 10-12 óra vagy akár ennél több óra munka és éjszakázás után, még beüljek az autóba és haza vezessek, vagy nyáron a 40 fokban a technika telepítése után egész este piszkosan és izzadtan álljak a Dj pultban? Ezért szeretném, ha 100 km-en túli meghívás esetén a tiszteletdíjon felül biztosítanál számomra egy szobát, ahol beszerelés után rendbe szedhetem magam, hogy tisztán, higiénikusan állhassak a rendelkezésetekre egész este, illetve a buli után néhány órát pihenhetek, mielőtt autóba ülök. Én vagyok az egyetlen olyan szolgáltató aki a legelejétől a legvégéig veled van és míg a fotós, CM vagy dekoros már régen az otthonában az igazak álmát alsza, addig én még zenélek a legutolsó vendégnek is (majd a legvégén pedig még összepakolom a felszerelést is). Azt gondolom, hogy ez alapvető emberi dolog.

 

Természetesen mindent szerződésbe foglalunk, amikor megtörténik a foglalás. Ekkor 30.000 Ft foglalót kérek, amivel elkötelezem magam a bulidra/esküvődre. Ez a foglaló pedig bele fog majd számítani a végösszegbe. Ha a rendezvényt a megadott dátumhoz 1 hónapon belül lemondod, akkor 50% kötbért, ha 1 héten belül, akkor 100% kötbért kérek.

Az árváltoztatás jogát fenntartom, hisz ma sajnos napról napra változik minden!!

Egyedi igények esetén, kérj ingyenes egyéni árajánlatot.