Árak

Egy Dj felszerelés és egy ilyen hobby vagy vállalkozás fenntartása nem olcsó. Igaz, én nem ebből élek, hisz van egy főállásom is, ami eltart, a diszkózás pedig „csak” a hobbym. Nem azért csinálom, mert nekem mindegy ki hogy érzi magát a buliban, csak fizessenek ki (hallottam már ilyet is sajnos), hanem azért, mert szeretem csinálni. És azt gondolom, itt a lényeg. Nekem nem mindegy, hogy ki milyen emlékekkel tér haza a bulijaimból. Viszont érthetően ráfizetni sem akarok, hisz rengeteget fektettem bele. Azt gondolom, hogy egy esküvőnél nem a Dj ára a legtöbb, viszont erre fognak a legtöbben visszaemlékezni. Évekkel később már mindenki a fotókat és videókat nézve csak arra fog emlékezni, hogy mekkora buli volt és nem arra, hogy elsózott volt-e az étel. Szóval szerintem nem itt kell spórolni.


Nem szeretnék zsákbamacskát árulni, mert azt senki sem szereti. Nagyon sok olyan honlapot látok, ahol csak kerülgetik az árat, így a megrendelő csak találgatni tud. Olyan is van, aki az alapján dönti el az árat, hogy kiből mit lehet kivasalni. Ezt undorítónak tartom. Én fix árakkal dolgozom, így nálam nincs meglepi. Az én tiszteletdíjam alapesetben egy bulira 190.000 Ft. Ez 12 órára vonatkozik, tehát pl. délután 4-től hajnal 4-ig. Ha tovább kell maradnom, akkor óránként plusz 15000 Ft. Ha kevesebb időre van szükséged, arra is van megoldás és pont ezért is hoztam létre csomagokat, amik közzül választhatsz. Te igényed, te pénztárcád. válaszd amire szükséged van. Hidd el, próbálom az áraimat az alsó határoknál tartani, mert mint mondtam nem ebből élek, de ez alatt ezt nem lehet csinálni. Aki pedig olcsóbb, azzal vigyázz!!

Ehhez jön még az útiköltség, ha utazni kell kilométerenként 75 Ft. Tehát ha a buli 100 km-re van Soprontól, akkor ugye oda vissza az 200 km. 200×75=15.000Ft. (Sopron és 20 km-es körzetében útiköltséget nem számolok fel).

100 Km távolság fölött pedig szeretném, ha segítenél abban, hogy valahol zavartalanul pihenhessek néhány órát, hisz több órás éjszakai munka után senki nem kockáztat meg még több óra vezetést. Azt hiszem ez érthető.


Ceremóniahangosítás, csak abban az esetben van az árban, ha a ceremónia és a Party ugyanazon helyszínen vannak. Ha pakolni kell, akkor az plusz 15.000 Ft.

Természetesen mindent szerződésbe foglalunk, amikor a megtörténik a foglalás. Ekkor 30.000 Ft foglalót kérek, amivel elkötelezem magam a bulidra/esküvődre. Ez a foglaló természetesen majd bele fog számítani a végösszegbe. Ha a rendezvényt 1 hónapon belül a megadott dátumhoz lemondod, akkor 50% kötbért, ha 1 héten belül, akkor 100% kötbért kérek.